Perquè fem servir a les dones com a una broma?

Pot ser que en alguna etapa de la teva vida et diguin, corres com una nena, crides com una nena, a la gent li molesta que li diguin això perque s’ho prenen com a un insult o una broma.

Perquè?

Hem estat escoltant tota la nostre vida bromes com aquestes i al final ens molesten, perquè ens molesten? La veritat, no hi ha raò. Correr com una nena es com correr com un nen, o cridar com una nena és cridar com un nen, no en tindríem que veure ninguna diferència en això, ja que les dones estàn igual de capaçitades per fer algo com ho està de capaçitat un nen.

Tenin que intentar suprimir aquestes bromes ja que al final les dones es creuràn que aquestes bromes són veritat i al final es veuràn poc capacitades per fer coses, al final, veuràn aquestes bromes com a una cosa normal, com si les bromes ja no siguin “bromes” sinó una realitat i això és el que estem intentant evitar.

Com ho solucionem?

Solucionar això no es res sencill pero podem intentar treure-li importancia. Cada vegada que et diguin coses com: “corres com una nena” ignora-ho, intenta restar-li importància a la cituació. Una altra manera és somriure-li a la persona que t’ho ha dit i dir un “gracies” sense ironía perque la persona vegi que no és un insult.

I si ho repeteixen?

Si ho repeteixen, torna a fer el que hem explicat a la diapositiva de “com ho solucionem?” , una cosa que mai has de fer si t’ho repeteixen constanment és molestarte o mostrarte enfadada perque llavors estàs dient que “correr com una dona” és algo dolent.

Que fer si de veritat et molesta?

Si aquest tema de veritat et molesta vol dir que encara penses que el fet de que et diguin “corres com una dona” es algo dolent. El primer que has de fer es pensar, perqué em molesta? , si no hi trobes un motiu vol dir que segueixes pensant que les dones són inferiors.